L’avantatge de treballar amb Krehabit és centralitzar el projecte amb un sol interlocutor, no tenir que buscar negociar i – més difícil encara – coordinar diferents professionals de diferents rams que tampoc seguiran la disciplina que requereix un projecte si es vol executar de manera eficient. Només cal preguntar a un parent proper o amic que hagi dut a terme un projecte amb diferents industrials.

Qualitat
Servei
AL MILLOR PREU

 

També disposem de fàbrica pròpia per als mobles, armaris i cuines a mida i una plantilla competent i professional per executar els treballs.

Els nostres valors

Qualitat
Ens agrada treballar i tenim les idees clares, d’entrada ja t’oferim la millor relació qualitat preu del mercat. I de seguida que coneguem el teu projecte, et podrem concretar una oferta personalitzada.
Selecció
Selecció de material de contrastada qualitat, marques reconegudes (garanties), sense temps d’espera (els tenim en stock) i al millor preu, ja que els comprem amb volum.
Preu

Treballem amb preus molt competitius, oferim la millor oferta relació qualitat preu. Sempre amb el servei qualitat professional.

Temps

Els temps d’entrega son especialment importants per nosaltres i completen la nostra proposta de valor, sabem que tot el temps que es demora un projecte és tems i diners perduts (sovint per a les dues parts).

Marques

Fusta
logo-finsa
Ceràmica i ciments
Recurso 2-100
Cuines i armaris
logo-tabula_1
Mobiliari de bany
Resiblcok-Logo-High-Res-2012
Paviment i parquet
logoter-Hurne-GmbH-Co-KG-24479DE-2103081804
Plaques HPL
Recurso 2
Productes de fusta
logo-header
Materials innovadors per a disseny d'interiors
Recurso 1-100
Sistemes per a la indústria de l'moble
Recurso 3
Sistemes de PVC
logoIndustriasTorres
Solucions integrades per a banys
logo-ctesi